Selskapsmenyer

kr 398kr 459

kr 398
kr 429
kr 459
  • Beskrivelse

Beskrivelse

Meny 1 - informasjon om ingredienserMeny 2 - informasjon om ingredienserMeny 3 - informasjon om ingredienser
Moden skinke med coleslaw. Aspargessalat og trøffeltoast
Allergener: Gluten (hvete) Melk Egg Selleri Sennep
Panneristet scampi i sort peppersaus med mango og papaya. Koriander og ruccula-salat med Wasabi-vinagrette
Allergener: Melk Sennep Soya Skalldyr
Krydret bakt laks med variasjoner av blomkål (syltet, rå og krem). Frisk fennikelsalat og korianderolje
Allergener: Fisk Melk
Andeconfit. Fiken- og rødkålsmarmelade, gulrotkrem med anis og smørdampet broccoli. Potetterte og salviesaus
Allergener: Gluten (hvete) Melk Egg Selleri
Lammecarrè. Serveres med ratatouille, ristet skogsopp og aspargesbønner. Hvitløksbakte poteter og lammesjy.
Allergener: Melk Selleri
Okse indrefilet med grønne primører, lett kremet skogssopp, syltede småtomater, potetterte og rødvinssaus
Allergener: Gluten (hvete) Melk Selleri
Sjokolade panna cotta med bringebærcoulis og bær
Allergener: Melk Soya
Pavlova dessert med frukt, bær og pasjonsfruktsaus
Allergener: Egg Melk
Tapas dessert med 3 elementer; brownie, sjokolade og frukttartelett
Allergener: Gluten (hvete) Egg Melk Soya Notter (mandel)

Minimum antall ved bestilling: 6 porsjoner

Vi anbefaler å bestille en og samme meny til gjestene. Det er dessverre ikke mulig å kombinere og/eller endre retter fra de forskjellige selskapsmenyene.

Dersom det foreligger allergier eller andre kostholds-behov, kan rettene tilpasses.


Leveres varmt med mindre annet avtales.
Best resultat får en ved å koke opp sausen før servering.
Maten anrettes på porselensfat som kan settes på buffet eller serveres gjestene.

Vi anbefaler at maten leveres så tett opp mot spisetidspunkt som mulig for en optimal smaksopplevelse.

– Ønskes kokk eller servitør? Kontakt oss!