Selskapsmat

Pris fra kr 415

  • Velg alternativene nedenfor og tilpass produktet ditt

    Forretter

    • 110 kr

    Hovedretter

    • 195 kr

    Deserter

    • 110 kr
  • Beskrivelse

Beskrivelse

Forretter:

Kveite syltet i varm lake, sitruskrydret grønnsaker – 
Toast med krabbemix
Allergener: Melk

Ørretartar, ponzo saus – avocadokrem – 
Rekechips
Allergener: Soya

Nobel´s Poke Bowl – 
Laks, mango og avocado
Soya vinaigrette og grønnkål chips
Allergener: Soya

Hovedretter:

Tagliatta – (Norsk biff filet) – 
Ruccola, parmensan, ovnsbakte middelhavs grønnsaker
Timiansaus og gresk potetpure
Allergener: Melk

Langtidstekt svinenakke (Norsk kjøtt) – 
Stikkelsbærchutney saus
Meksikanske ovnsbakte grønnsaker
og potet terte

Rosa stekt Rensdyrplomme – 
Portvinfløtesaus, tyttebærkompott
Ovnsbakte Norske primører og mandel poteter
Allergener: Melk

Lammecarré –
Serveres med ratatouille, ristet skogsopp og aspargesbønner. Hvitløksbakte poteter og lammesjy.
Allergener: Melk

Selleri

Desserter:

Sjokolade panna cotta med bringebærcoulis og bær
Allergener:Melk

Soya

Pavlova dessert med frukt, bær og pasjonsfruktsaus
Allergener: Melk

Egg

Tapas dessert med 3 elementer; brownie, sjokolade og frukttartelett
Allergener: Melk

Egg Gluten (hvete) Soya Notter (mandel)

 


Minimum antall ved bestilling: 6 porsjoner

Dersom det foreligger allergier eller andre kostholds-behov, kan rettene tilpasses.


Leveres varmt med mindre annet avtales.
Best resultat får en ved å koke opp sausen før servering.
Maten anrettes på porselensfat som kan settes på buffet eller serveres gjestene.

Vi anbefaler at maten leveres så tett opp mot spisetidspunkt som mulig for en optimal smaksopplevelse.

– Ønskes kokk eller servitør? Kontakt oss!

Kan det også friste med noe av dette…