Selskapsmat
Pris fra kr 415
- Forretter
- Hovedretter
- Desserter
Forretter
Kveite syltet i varm lake, sitruskrydret grønnsaker –
Toast med krabbemix
Allergener:
Ørretartar, ponzo saus – avocadokrem –
Rekechips
Allergener:
Nobel´s Poke Bowl –
Laks, mango og avocado
Soya vinaigrette og grønnkål chips
Allergener:
Hovedretter
Tagliatta – (Norsk biff filet) –
Ruccola, parmensan, ovnsbakte middelhavs grønnsaker
Timiansaus
Allergener:
Filleto Calypso –
Ovnsbakte meksikanske grønnsaker og grønne primører
Spicy kremet konjakksaus
Allergener:
Rosa stekt Rensdyrplomme –
Portvinfløtesaus, tyttebærkompott
Ovnsbakte Norske primører
Allergener:
Lammecarré –
Serveres med ratatouille, ristet skogsopp og aspargesbønner. Hvitløksbakte poteter og lammesjy.
Allergener:
Desserter
Sjokolade panna cotta med bringebærcoulis og bær
Allergener:
Pavlova dessert med frukt, bær og pasjonsfruktsaus
Allergener:
Tapas dessert med 3 elementer; brownie, sjokolade og frukttartelett
Allergener:
Velg alternativene nedenfor og tilpass produktet ditt
Forretter
- 110 kr
Hovedretter
Valgfrie poteter
- 225 kr
- kr
Deserter
- 110 kr
Kan det også friste med noe av dette…
-
-
Velg alternativerHurtigvisningVelg alternativerHurtigvisning
-