Bryllup

Med trivsel og glede, er vi lidenskapelig opptatt av utvikling og å skape gode matopplevelser sammen.

TIPS!

Ønsker du tips og innspill til bryllupsforberedelsene? En god oversikt og huskeliste for planlegging og gjennomføring finner du på Bryllup, fest og forberedelser.


Bryllup er kanskje den høytidelige anledningen i livet det stilles aller størst forventninger til. Forberedelsene til et bryllup innbefatter iherdig planlegging av viktige valg og små detaljer. Nobel Catering & Conditori kan bidra til å gi bryllupet den gode stemningen og den rette rammen rundt ethvert bryllupstema du måtte velge.

Nobel Catering & Conditori er spesialister på å skreddersy høytidelige selskapsmenyer til bryllup. Vi kan by på spesielle valg og menyer rundt råvarer, sesonger, temaer og årstider. Ethvert bryllup er personlig, og vi sørger for riktig smaksetting og ramme rundt akkurat ditt bryllup.

Vi bidrar med drikke- og vintips, tilpasset de rettene som er valgt til bryllupsfeiringen – og leverer skreddersøm og håndverk utført av konditorer, når det gjelder smak, dekor, farge, m.m. på bryllupskaken.
Ønsker du serveringshjelp til bryllupet, kan vi formidle det.

Se mer om “Bryllupskaker fra Nobel Catering & Conditori”

Har du et ønske om å nyte det å være gjest i ditt eget bryllupsselskap, så skal vi bidra til det. Med utsøkte råvarer, fantastiske kokker og en høytidelig presentasjon av rettene, sørger vi for at du får et uforglemmelig bryllup.
Lykke til med forberedelsene!

Noen spørsmål? Send oss en melding