Bærekraftig mat og miljøansvar

VERDIFULLT MATSVINN

Nobel Catering & Conditori fokus på matsvinn og bærekraft
Hos Nobel Catering & Conditori tar vi miljø og bærekraft på alvor. Vi er stolte medlemmer av Matvett, og jobber aktivt med å redusere matsvinn i alle ledd. Horeca-bransjen står i dag for over 20 % av alt matsvinn i Norge derfor er dette et område vi har valgt å prioritere. Et av våre viktigste tiltak er samarbeidet med Plateful, en leverandør som tilbyr førsteklasses råvarer som ellers ikke ville nådd markedet. Dette kan være produkter med feil etikett, skadet emballasje eller varer nær utløpsdato, men alltid av høy kvalitet.
Gjennom dette samarbeidet bidrar vi til å bekjempe “kastekulturen” og sørger for at gode råvarer blir brukt i stedet for å gå til spille. Slik kan vi levere bærekraftige, smakfulle og ansvarlige måltider til glede både for gjestene våre og miljøet.
GI NOEN EN MULIGHET
Mangfold og inkludering hos Nobel Catering & Conditori

VÅRE SATSINGSOMRÅDER

- Reduksjon av kjøtt
- Minimalt med svinn ved å integrere rester, overskudd og retur inn i dagsmenyen.
- Miljøvennlig transport
- Retur av alt avfall og sortering til gjenbruk og resirkulering
- Reduksjon av plast i emballasje, i løpet av 1. kvartal vil vi kun bruke resirkulert emballasje, palmeblad, bambus og trevirke
- Nobel Catering & Conditori er Miljøfyrtårnsertifisert