Catering

Nobel Catering & Conditori AS har to avdelinger – på Østerås og Skedsmokorset – og leverer regelmessig utsøkt catering til Oslo og Akershus. Vi har også kunder i hele det sentrale Østlandet. Våre cateringmenyer oppdateres jevnlig, og vi har alltid fokus på de beste råvarene, god kokkekunnskap, fristende utseende og delikat presentasjon.

Lunsjmat

Varm mat

Buffet mat

Vegetar og vegan

Spesialkost – allergi

Drikke

Catering – økende popularitet
Bruk av catering er en voksende trend. Den mye omtalte ’tidsklemmen’ og større grad av sosialisering, er noen av grunnene til at vi, som en ledende aktør innenfor catering, har en stadig økende oppdragsmengde. Vi vektlegger kvalitet og kreativitet når vi presenterer våre menyer – så vi kan by på et stort utvalg av delikate smaksopplevelser når du bestiller din catering.

Catering er – i tillegg til god smaker – også matsikkerhet
Catering er selvfølgelig primært gode smaksopplevelser, men vi legger også svært stor vekt på matsikkerhet. Vi i Nobel Catering & Conditori har strenge interne kontrollrutiner og foretar kvalitetskontroll av alle våre leveranser. Vi har også kvalitetssikret alle våre leverandører, enten det er snakk om leveranser av kjøtt, spekemat, fisk, grønnsaker eller brødvarer. Vi selger trygghet gjennom vår kompetanse, og legger alltid ved et garantibevis til våre leveranser av catering.

Catering med miljøhensyn

Nobel Catering & Conditori bruker aller helst kortreiste produkter og råvarer i vår catering, der kvalitet og pris samsvarer. Vi har også et svært bevisst forhold til miljøet – gjennom vår sertifisering som Miljøfyrtårn, og som medlem i returordningen Grønt Punkt.

Catering levert til avtalt tid
Du skal være trygg på at maten du har bestilt kommer fram når den skal. Nobel Catering & Conditori har god logistikk, og leverer din bestilling trygt – og til avtalt tid.

Hvorfor velge Nobel Catering & Conditori som leverandør av catering:

  • Skreddersydde menyer (sesong, råvarer, tema, årstid, lokaler, anledning)
  • Stort utvalg og bredde i menyer
  • Maten anrettet på porselensfat
  • Gode og passende drikkevalg til alle menyer
  • Håndlagede, skreddersydde kaker (ingen maskinell produksjon)
  • Alle retter og kaker er ferskvare
  • Trygg levering til avtalt tid