Conditori

Nobel Catering & Conditori tilbyr førsteklasses mat og kaker til alle anledninger. Vi leverer catering og selskapsmat til det sentrale østlandet.

Med trivsel og glede, er vi lidenskapelig opptatt av utvikling og å skape gode matopplevelser sammen.

Allergitilpassede kaker - spesialkost

Desserter

Bryllupskaker

Alle våre kaker er unike
Vi leverer skreddersøm og håndverk utført av konditorer – når det gjelder smak, dekor, farge, bilde, m.m. på våre kaker. I vårt håndverks konditori kan og vil utseende på en kake kunne avvike marginalt fra gang til gang. Dette er et kvalitetstegn og beviset på at kakene er håndlagde – og på mange måter vår signatur. Den eneste garantien vi gir er at du alltid blir fornøyd!

Kaker med utsøkte råvarer og ingredienser
I våre oppskrifter er ingrediensene aldri tilfeldig valgt. Vi velger blant ferske, gode råvarer, som er nennsomt valgt og satt sammen – med en stor kjærlighet til konditorifaget. I våre kaker benytter vi bl.a. alltid ferske gårdsegg.
Valrhona blir ofte beskrevet som verdens beste sjokolade. Vi bruker selvsagt Valrhona i våre kaker.

Kaker og trygghet
Vi i Nobel Catering & Conditori vektlegger matsikkerhet – også når det gjelder kaker. Vi har strenge interne kontrollrutiner og foretar kvalitetskontroll av alle våre leveranser. Vi har også kvalitetssikret alle våre leverandører, enten det er snakk om leveranse av egg eller sjokolade. Vi selger trygghet gjennom vår kompetanse, og garanterer himmelske kakeopplevelser.

Kaker laget med miljøhensyn
Vi i Nobel Catering & Conditori er også svært miljøbevisste i vår produksjon av kaker – gjennom vår sertifisering som Miljøfyrtårn, og som medlem i returordningen Grønt Punkt.

Kaker levert til avtalt tid
Du skal være trygg på at kakene eller maten du har bestilt kommer fram i tide. Nobel Catering & Conditori har god logistikk, og leverer din bestilling trygt – og til avtalt tid.

Hvorfor velge Nobel Catering & Conditori som leverandør av kaker:

  • Eget håndverks konditori
  • Stort utvalg
  • Alle våre kaker er håndlagede (ingen maskinell produksjon)
  • Skreddersydde kaker – valg av smak, dekor, farge, bilde, m.m.
  • Alle våre kaker er ferskvare