Konfirmasjon

Med trivsel og glede, er vi lidenskapelig opptatt av utvikling og å skape gode matopplevelser sammen.


Konfirmasjon er en høytidelig og viktig markering i livet – enten du ønsker å arrangere et lite eller stort selskap for konfirmanten. I en konfirmasjon kan det være lurt å rådføre seg med hovedpersonen selv – for valg av meny.

Vi skreddersyr menyer til enhver konfirmasjon

Nobel Catering & Conditori gjør det enkelt å bestille akkurat det konfirmanten ønsker skal stå på bordet. Vi kan levere alt fra tapas til taco – eller mer høytidelige middager. Er det spesielle preferanser for menyen – angående råvarer, sesong, tema eller årstid? Vi etterfølger alle ønskene, slik at du slipper å bruke tid og energi på oppfylle de.

Våre konditorer har en stor lidenskap for kaker. Alle våre kaker er håndlagde, og skreddersys med hensyn til smak, dekor, farge, bilde av konfirmanten, m.m.

Vi lever bestillingen din på flotte fat, slik at mat og kaker eventuelt kan settes rett på bordet. Vi gjør det enkelt – slik at du selv kan være gjest i eget selskap!

Nobel Catering & Conditori kan by på utsøkte råvarer, fantastiske kokker og en høytidelig presentasjon av rettene. Ønsker du serveringshjelp til konfirmasjonen, kan vi formidle det. Slik sørger vi for at du får et uforglemmelig konfirmasjon!

Noen spørsmål? Send oss en melding

Fornavn
Epost
Telefon
Melding