Familiepakke

Familiepakke Hverdag er 3 kg ferdiglaget mat som kun skal varmes opp.
Maten blir pakket og foliert i Duni form, selvsagt merket slik forskriftene krever.

Innholdet vil variere fra retter som kun består av ett element (gryter, supper osv.), til middager som består av flere elementer som for eksempel kjøtt, grønnsaker og potet/pasta/ris. Felles for alle rettene er at de skal være laget fra bunnen av, med kjærlighet og kunnskap av våre dyktige kokker. Pakken skal maks koste kr. 398,-

Hver lørdag publiseres ukens retter (2 stk tirsdag og 2 stk torsdag) her på www.nobelcatering.no/familiepakke. I tillegg vil vi legge ut alle ukens retter på vår facebook-side. Alle bestillinger gjøres til post@nobelcatering.no innen kl.23.00 mandag og onsdag.

Selve ideen med Familiepakke Hverdag er å hjelpe familier med å få tiden til å strekke til i en ellers travel hverdag. Ved å bestille familiepakke Hverdag kan andre ting enn matlaging prioriteres, samtidig som man med trygghet vet at alle har fått i seg fornuftig og smaksrik middag.

Grunnen til at vi (kun) leverer tirsdag og torsdag er først og fremst av miljømessige grunner, da alle våre deilige retter er holdbare min. 6 dager i kjøleskap.

Ukens meny

Priser

3 Kg forpakning

Kr 398,- for 1 rett
Kr 698,- for 2 retter

2 x 1,5 Kg forpakning

Kr 449,- for 1 rett
Kr 798,- for 2 retter

Levering

Tirsdag

Bacalao

Biff teriyaki m/nudler og grønnsaker

Levering

Torsdag

Tikka Lasagne

Biff Curry m/grønnsaker og ris

Noen av bildene er illustrasjonsbilder og kan da avvike noe i utseende fra våre retter.