Jubileum

Med trivsel og glede, er vi lidenskapelig opptatt av utvikling og å skape gode matopplevelser sammen.

TIPS!

Ønsker du tips eller hjelp for å lage en tale eller en sang? En av flere aktører som kan tilby hjelp, finner du her.
Du finner også eksempler på sanger og taler her.


Et jubileum kan være så mangt! Feirer firmaet lang fartstid – eller er det en kollega som bør takkes for lang og tro tjeneste? Skal en person feire rundt år – eller står en stor bryllupsdag for døren? Uansett anledning – det er alltid hyggelig å overraske noen! Og matopplevelser sørger alltid for god stemning og fine rammer rundt et jubileum.

Nobel Catering & Conditori gjør det enkelt å bestille akkurat det ditt jubileum krever. Vi kan levere alt fra tapas til fingermat – eller mer høytidelige middager. Er det spesielle preferanser for jubileumsmenyen – angående råvarer, sesong, tema eller årstid? Ønsker du f.eks. å leie en kokk for grilling? Vi oppfyller alle ønskene du måtte ha, og tilpasser jubileumsmenyen anledningen, lokalet eller rammen du har valgt.

Våre konditorer har en stor lidenskap for kaker. Alle våre kaker er håndlagde, og skreddersys med hensyn til smak, dekor, farge, jubileumsbilde, m.m.

Nobel Catering & Conditori kan også levere bestillingen din på flotte fat, slik at mat og kaker kan settes rett på bordet. Vi kan også bidra med drikketips – eller levere ferdig drikke til enhver jubileumsmeny.

Vi byr på utsøkte råvarer og fantastiske kokker – som sørger for at ditt jubileum blir helt spesielt!
Ønsker du serveringshjelp til jubileumet, kan vi også formidle det.

Noen spørsmål? Send oss en melding

[super_form id=”9575″]